• Telefoon
  • 06 23577075
  • Email
  • info@veeningbestrating.nl

Verzakking - Veening bestrating

Verzakking van de bestrating

Heeft u te maken met verzakte bestrating of een verzakte oprit? Op bepaalde plekken in in de bestrating zijn de tegels gaan verzakken. Het verzakken kan diverse oorzaken hebben. Wanneer u de oprit opnieuw wilt laten bestraten, bent u op zoek naar een goed bestratingsbedrijf. Met Veening Bestrating ben je verzekerd van de juiste stratenmakers voor deze klus. Wij kunnen je oprit opnieuw bestraten, bestrating op het terras leggen of zelfs een parkeerplaats aanleggen.

Waarom opnieuw uw oprit of terras bestraten?

Een oprit is natuurlijk voor het parkeren van je auto of je fietsen, maar speelt ook een rol in het aanzicht en de de uitstraling van je woning of bedrijf. En elke dag loopt u weer over de oprit. Een oprit of terras kan dan op den duur verzakken en er kan plasvorming ontstaan. Het is dan ook noodzaak dat uw oprit op de juiste wijze gelegd wordt.

Om ervoor te zorgen dat de bestrating langer mooi strak blijft liggen, voert Veening Bestrating bepaalde werkzaamheden net even anders uit dan je van andere stratenmakers gewend bent. Zo wordt de ondergrond door ons aangelegd met nieuw, zand en het aantrillen hiervan gebeurt net grondig. Ook zorgen we voor de juiste afschot, zodat het water wegloopt. Daarnaast kunnen we afwateringsgoten, straatkolken en afvoerputten plaatsen. Op deze manier kan het regenwater, maar ook het water dat gebruikt wordt voor het schoonmaken, goed en snel weglopen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het vervangen van verzakte bestrating.

Verzakte bestrating vervangen
Wilt u meer informatie?