• Telefoon
  • 06 23577075
  • Email
  • info@veeningbestrating.nl

Bestrating

Bestrating

De sfeer in de tuin hangt voor een groot deel af van de bestrating. De bestrating voor uw tuin dient daarom uiterst nauwkeurig uitgezocht te worden en Veening Bestrating kan daarbij helpen. Het bestraten zelf dient uiteraard ook op de juiste manier te gebeuren. Met bestratingsbedrijf Veening haalt u een betrouwbare partner in huis. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en vakkundig te werk gaan en bent u gegarandeerd van een mooie, nette oprit, terras, plein of parkeerplaats!

Hoe gaan wij te werk?

Voordat u gebruik kunt genieten van uw nieuwe bestrating, zijn er een aantal stappen die genomen moeten worden. Als eerste moet er een goede ondergrond komen voor het straatwerk. U wilt immers nog lang plezier beleven aan uw nieuwe bestrating. Welke soort ondergrond we het beste kunt gebruiken voor uw straatwerk, hangt af van het soort bestrating. Voor keramische tegels adviseren wij een ander soort ondergrond dan voor een klinkerbestrating. Uiteraard kunnen wij u daar uitgebreid over informeren.

De ondergrond moet vervolgens goed worden aangetrild. Wanneer de grond mooi egaal is, kan het bestraten beginnen.
Wanneer uw nieuwe bestrating erin ligt, is ons werk nog niet klaar. De voegen worden eerst nog ingeveegd. Vaak gebeurt dit met hetzelfde zand dat gebruikt is voor de ondergrond. Door zand in de voegen te vegen verbeteren we de stabiliteit en de levensduur van het straatwerk. Ander voordelen van zand is dat het onkruid moeilijker maakt te groeien tussen de voegen én dat de licht gekleurde korrel een geweldige uitstraling geeft aan het straatwerk.

Bestrating door Veening bestrating
Wilt u meer informatie?